İçi için tavaya tereyağını koyup, kısık ısıda eritin. Üzerine tel kadayıfı ekleyin. Kadayıfın rengi dönene kadar sürekli karıştırarak kavurun. Derin bir kaba alın. Üzerine hazırladığınız Antep fıstığı ezmesini ve tahini de ilave edip karıştırın.
Çikolataları karışık olarak benmari usulü eritin. Sıkma torbasına aktarıp, kalıbın içine çok kalın olmayacak şekilde eşit miktarda sıkın. Çikolata donana kadar buzdolabında bekletin.
Çıkarın, üzerine Antep fıstıklı içi aktarıp kaşık yardımıyla düzleştirin. Kalan eritilmiş çikolatayı da en üste sıkıp spatula ile düzleştirin. Yeniden buzdolabına kaldırın. Çikolata donunca çıkarıp servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.