Meksika fasulyesi, portakal kabuğu, kakao, kayısı, dut, bal ve tahini püre haline gelene kadar blender'da çekin. Üstü tarafı 18 cm çapında, alt tarafı 10 cm çapında yuvarlak ve çukur bir yemek tabağını buzdolabı poşetiyle kaplayın.
Krema için çikolatayı benmari usulü eritin. Soğuyunca Hindistan cevizi sütünü ekleyip tel çırpıcı ile homojen kıvam alana kadar çırpın. Oda ısısında ara sıra karıştırarak soğumaya bırakın. Soğudukça koyulaşıp kıvam alacaktır.
Üzerine çikolata serpip, Frenk üzümü ile süsleyin. Servis yapana kadar buzdolabında dinlendirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.