Hazırlanışı
Önce şerbeti hazırlayın, bunun için ;
2 Su bardağı su ve şekeri kaynatın.
İçine 1 tatlı kaşığı limon suyunu karıştırıp, soğumaya bırakın.
Hamur için ; yumurta ve alabildiğince unu iyice yoğurun.
Üzerini nemli bir bezle örtüp, yarım saat dinlendirin.
Daha sonra merdane ile kalınca bir hamur halinde açın.
Parmak eninde şeritler kesin.
Derin bir tavada yağı kızdırın.
Kestiğiniz şeritleri teker teker bir çatalla ucundan tutup tavaya atın.
Kızgın yağda çevirerek ve içe doğru sararak kızartın.
Soğuttuğunuz şerbetin içine atın.
10-15 dakika sonra çıkarıp, servis tabağına alın.
Üzerini hindistancevizi ile süsleyip, servis yapın
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.