İncir Şöleni
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İncirlerin uç kısımlarını keserek su dolu bir kapta 20 dakika bekletin. Şerbeti hazırlamak için toz şeker ve suyu kaynatın. Sosu hazırlamak için incirleri doğrayıp, tencereye alın. Üzerine sütü ilave ederek kaynatın. Robottan geçirip püre haline getirin. Haşladığınız incirlerin içine ceviz, badem ve kuru üzümleri doldurup ağızlarını kapatın. Servis tabağına incirli sosu yayın. Üzerine, içini doldurduğunuz incirleri yerleştirip üzerine şerbeti gezdirin. Antep fıstığı ve kaymakla servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL