Jöleli Bisküvi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Suyu bir kaba aktarıp, toz jöleyi bu suda eritin. Jölenin üçte birini 1 litrelik derin bir kaba koyun. Buzdolabında yarım saat kadar dondurun. Dolaptan çıkarıp, üzerine çileklerin yarısını dağınık olarak koyun. Aralara nane yapraklarının bir kısmını serpiştirin. Üzerine kalan jölenin yarısını dökün ve bu şekilde buzdolabına alıp dondurun. Tekrar dolaptan çıkarıp, aynı yöntemle, kalan çilekleri ve nane yapraklarını ilave edin. Üzerine bisküvileri dizip, kalan jöleyi dökün. Son olarak buzdolabında dondurun. Servis yapacağınız zaman, servis tabağına ters çevirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.