Cipsi derin bir kabın içinde elinizle ufalayın. Soğanları halka şeklinde doğrayın ve önce una sonra süte bulayın. En son her tarafını cipsle kapladıktan sonra fırın tepsisine dizin.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Beğendi için patlıcanı közleyip, kabuğunu soyun ve çatalla ezin. Tereyağını bir tencereye alıp, eritin ve un katıp, hafif kokusu çıkana kadar kavurun.
Sütü katarken topaklanmaması için bir yandan da karıştırın. Patlıcan ve kaşar peyniri kattıktan sonra tüm malzemeyi iyice karıştırıp, tencereyi ocaktan alın. Kıyılmış dereotu katıp, soğan halkaları ile servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.