Bamyaları yıkayıp iyice kurulayın ve saplarını kesin. Bir kasede yumurtaları ve zeytinyağını çırpın. Başka bir kasede mısır unu veya galeta ununu, tuz, karabiber ve kırmızı pul biber ile karıştırın. Bamyaları önce çırpılmış yumurta ve zeytinyağı karışımına ardından mısır unu karışımına bulayın.
Bamyaları tepsiye tek kat halinde dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika, altın rengi alıp çıtırlaşana kadar pişirin. Yoğurdu, ezilmiş sarımsağı, limon suyunu, naneyi, tuzu bir kasede karıştırın. Bamyaları servis tabağına alın ve yanında hazırladığınız yoğurt sosuyla birlikte ve soğuk olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.