Buğdaylı, Pazılı Çorba

Besleyici ve doyurucu özelliğiyle vazgeçilmezleriniz arasına girecek. Buğdaylı, Pazılı çorba tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Buğdayı tencereye alıp üzerini dört parmak geçecek kadar su ekleyin. Kısık ısıda yumuşayana kadar haşlayın ve ılınmaya bırakın.

  • 2

    Pazı yapraklarını ince doğrayın. Yoğurt ve tuz ile birlikte soğuyan buğdaya ekleyip karıştırın. Üzerine pul biber serpin ve ılık olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.