Bulgur Aşı

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağı ve ayçiçek yağını tencereye alın. Kıyılmış soğanı ekleyip pembeleşene kadar kavurun.
-
2
Un, salça ve pul biberi ilave edip salçanın çiğliği geçene kadar kavurmaya devam edin. Yıkanmış ve süzülmüş bulguru katıp 1-2 dakika daha kavurun.
-
3
4 su bardağı sıcak, 3 su bardağı soğuk su ekleyin ve 15-20 dakika pişirin. Ocaktan almaya yakın ince kıyılmış sivri biberi katın. Tuzunu ekledikten sonra sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL