Tereyağını eritip, unu kavurun. Üzerine salçayı ekleyip kavurmaya devam edin. Bir miktar su katıp, ıspanak yapraklarını ekleyin. Yapraklar iyice pişene kadar ocakta tutup, blenderden geçirin. Tekrar tencereye alıp, kaynamaya bırakın.
Bu arada tuz ve karabiberini ayarlayıp, bulguru ekleyin. Bulgur iyice yumuşayınca, tencereyi ocaktan alın. Üzerine nar taneleri serpiştirerek bardakların içinde servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.