Soğanı ince jülyen doğrayıp zeytinyağında yumuşayana dek soteleyin. Jülyen doğranmış pancar ve zencefil ilave edip sotelemeye devam edin. Kabuğuyla incecik dilimlenmiş turp ekleyip rengi dönene dek soteleyin.
Patatesin kabuklarını soyup, küp doğrayın ve tencereye alın. Patateslerin üzerini geçecek kadar su ekleyerek haşlayın ve ocaktan alın. Üzerine turplu karışımı ilave edip birlikte blenderden geçirin. Üzerine sebze suyu veya su ilave edip kaynatın.
Tuz, limon kabuğu rendesi ve krema ekleyip 1 dakika kaynattıktan sonra ocaktan alın. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.