Derin bir tencereye ıstakozu kapatacak kadar su koyup kaynatın. 1 yemek kaşığı tuz ekleyip, ıstakozu da tencereye yerleştirin. 20 dakika haşlayıp sudan çıkarın.
Küp doğranmış havuç, patates, kereviz, karides ve midyeyi aynı suya ekleyip pişmeye bırakın. Istakozu açıp etini çıkarın. Doğrayıp, iki adet çorba kasesine paylaştırın.
Üzerine haşlanmış, sulu şekilde sebze ve deniz mahsullerini ekleyin. Zeytinyağı ve tereyağı ilave edip karıştırın. Tuz ve karabiberini ekleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.