Karnabaharı çiçeklerine ayırın. Sap kısımlarının yarısını kesin. Tuzlu ve limonlu suda 5-6 dakika haşlayın. Süzüp kenara alın. Bir tencerede sıvıyağı kızdırıp, unu rengi dönene dek kavurun. Üzerine süt ve suyu ekleyin. Kaynayana dek karıştırın ve şehriyeyi ilave edin. 15 dakika pişirip, tencereye karnabaharı ilave edin. Tuzunu ayarlayın. 10- 15 dakika daha pişirip ocaktan alın. Tereyağını kızdırıp kırmızı tozbiberi yakın. Çorbanın üzerine gezdirip, servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.