Karnabahar Çorbası

Klasik çorba tariflerinden sıkılanlar için sütün yumuşaklığını, karnabaharın lezzetini harmanlayan enfes bir Karnabahar Çorbası tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Soğanı yemeklik doğrayıp bir tencereye alın. Zeytinyağı ekleyip kavurun.

  • 2

    Üzerine yıkayıp çiçeklerine ayırdığınız karnabaharı ekleyin ve yumuşayana kadar pişirin. Karnabahar pişince içine badem sütü ve suyu ekleyin.

  • 3

    Tuz ve karabiberini ayarlayıp karıştırın. Blenderde çekip kaselere pay edin. Üzeri için zeytinyağını bir sos tavasına alın. Toz kırmızıbiberi ekleyip biraz ısıtın. Çorbanın üzerine gezdirip bademle süsleyin ve servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.