Kestane Çorbası

Sonbaharın ruhunu kaşığınıza taşıyan enfes bir lezzet: Kestane Çorbası. İpeksi dokusu, hafif tatlımsı aroması ve iç ısıtan lezzetiyle sofralarınıza şıklık katacak.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Haşlanmış kestanelerin kabuklarını temizleyip derin bir tencereye alın. Üzerine irice kıyılmış kereviz sapları, kabukları temizlenmiş soğan, havuç, su, köri, tuz ve karabiber ilave edin. Kısık ısıda 20-25 dakika pişirin. Blender'de çekip pürüzsüz hale getirin.
  • 2
    Servis kaselerine pay edin. Her birinin üzerine krema gezdirin. İri kıyılmış kestane, ince doğranmış taze soğan ve pul biber gezdirin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.