Kerevizleri soyup küp doğrayın.Kararmalarını önlemek için limonlu suda bekletin. 1 su bardağı tavuk suyunu bir tencereye alın. Üzerine kerevizin 1/3'ünü koyun ve tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte 10 dakika pişirip ocaktan alın.
Diğer taraftan sıvı yağ ve tereyağını birlikte bir tencereye alın. Tereyağı eriyince yemeklik doğranmış soğanı ekleyin ve rengi dönene dek kavurun. Kalan kereviz, küp doğranmış havuç ve 2 su bardağı tavuk suyu ekleyip bir taşım kaynatın. Ocağı kısın ve tencerenin kapağı kapalı olarak 15-20 dakika pişirin.
Tencerenin kapağını açıp, sürekli karıştırarak 10 dakika daha pişirin. Çorbayı ocaktan alıp blenderden geçirin. Yeniden tencereye alıp kalan tavuk suyu ve haşlanmış küp kerevizleri ekleyin. Tuz, karabiber,kimyon ekleyip bir iki taşım kaynatın.Yarım limonun suyunu ekleyip karıştırın.Üzerine kimyon serperek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.