Narlı Çorba
Doğal bir kalp ilacı olarak tanımlanan nar, tek başına şifa deposu olduğu gibi girdiği tarifleri de ayrıca lezzetlendirmektedir. İşte sıcacık içebileceğiniz Narlı Çorba tarifi…
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Maş fasulyesini büyük bir kasede bol suyla akşamdan ıslatın. Ertesi gün suyunu süzüp kenara alın. Soğan, sarımsak ve yağı tencereye alıp soteleyin.
-
2
İçine pancar, maş fasulyesi, tuz, karabiber, tarçın ve zerdeçal ilave edip karıştırın. Su ekleyip 20 dakika pişirin. M
-
3
aydanoz, nane, kişniş, taze soğan ve nar suyunu katıp, kısık ısıda 15 dakika pişirin. Ocaktan alıp dilediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL