Narlı Çorba

Doğal bir kalp ilacı olarak tanımlanan nar, tek başına şifa deposu olduğu gibi girdiği tarifleri de ayrıca lezzetlendirmektedir. İşte sıcacık içebileceğiniz Narlı Çorba tarifi…

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Maş fasulyesini büyük bir kasede bol suyla akşamdan ıslatın. Ertesi gün suyunu süzüp kenara alın. Soğan, sarımsak ve yağı tencereye alıp soteleyin.

  • 2

    İçine pancar, maş fasulyesi, tuz, karabiber, tarçın ve zerdeçal ilave edip karıştırın. Su ekleyip 20 dakika pişirin. M

  • 3

    aydanoz, nane, kişniş, taze soğan ve nar suyunu katıp, kısık ısıda 15 dakika pişirin. Ocaktan alıp dilediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...