Soğanı ince kıyıp, salçalı kaynar et suyunda öldürün. Ispanağı ayrı bir tencerede tereyağında kavurup, aynı tencereye salçalı et suyunu ekleyin. Karışıma pirinç ve sumak katıp bir taşım kaynatın.
Tuz ve karabiberini ayarlayın. Yuvarlak bir ekmeğin üzerinden kapak kesip, içini çıkarın. İç kısmını sıvı yağ ile fırçalayın ve önceden ısıtılmış fırında birkaç dakika bekletin. Dış kabuğu iyice sertleşen ekmeğin içinde çorbanızı servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.