Buğdayı yıkayıp süzdükten sonra bir tencereye alın. Üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekleyip, 5 dakika pişirin. Suyunu süzün ve yeniden 4-5 su bardağı su koyup, yarım saat daha pişirin. Buğday tam yumuşayınca haşlanmış nohudu katın ve 1 su bardağı sıcak su ekleyin. 15 dakika daha pişirdikten sonra tencereyi ocaktan alın. Tuz ve kıyılmış naneyi ilave edin. Çorba ılınınca suyundan bir kepçe alıp, oğurda ekleyin. Daha sonra karıştırarak çorbaya ilave edin. Servis yaparken üzerine kurunane ve pulbiber serpip, soğuk olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.