Buğday ve nohudu akşamdan ıslatıp, ertesi gün ayrı ayrı haşlayın. Sularını süzün ve ikisini bir tencereye alın. Üzerlerine çıkacak kadar su ekleyin ve zeytinyağı katın. Tencereyi ocağa oturtun ve kısık ateşte kaynamaya bırakın. Kaynayınca çorbanın suyundan 1 kepçe alıp yoğurdun içine katın. Karıştırarak yavaşça çorbanın içine ekleyin. 1-2 dakika daha kaynadıktan sonra ocağın altını kapatın. Üzerine ince kıyılmış maydanoz, nane ve dereotu serpin. Buzdolabına koyun ve soğutun. Limon dilimleri ve buz küpleri ekleyip, soğuk olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.