Taneli Sebze Çorbası, Domates ve Fesleğen Soslu

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kuru fasulyeyi ve barbunyayı bir gece önceden ıslatın. Dana paçasını iri parçalara ayırarak, yarım saat kaynatın. Kaynarken oluşan köpükleri alın. Sebzeleri soyun ve iri iri doğrayın. Kuru fasulye, barbunya ve sebzeleri tencereye ekleyip 1 saat kaynatın. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Sebzeler pişince dana paçasını tencereden çıkartın. Sos için, sarmısak, taze fesleğen, parmesan, zeytinyağı ve domatesi blendırdan geçirin. Çorbanın içine sosu karıştırarak ekleyin. Sıcak olarak servis yaparken üzerine zeytinyağı gezdirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.