Baklaları ayıklayıp, küçük doğrayın. Küp doğranmış soğan, tereyağı ve baklayı, soğan pembeleşene dek, yaklaşık 5 dakika arada karıştırarak kavurun. Su ekleyip, bakla yumuşayana dek pişirin. Terbiye için yoğurt, yumurta ve unu iyice çırpın. Çorbanın kaynayan suyundan 2-3 çorba kaşığı alıp terbiyeye ekleyin ve karıştırın. Terbiyeyi karıştırarak çorbaya ilave edin. Ocaktan alıp, üzerine kıyılmış dereotu serperek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.