Tavuk göğsünü suda haşlayın. Haşlama sırasında 1 çay kaşığı tuz ve yeteri kadar karabiberi ilave edin. Haşladığınız tavuk göğsü soğuduğunda, incecik didikleyip yeniden suya ilave edin. Dövülmüş sarımsağı da tavuk suyuna ekleyip karıştırın. Derin bir kaseye yoğurt, un ve yumurta sarısını alarak iyice çırpın. Tavuk suyundan birkaç çorba kaşığı alarak, kasedeki yoğurtlu karışıma katın. İyice çırparak azar azar tenceredeki suya ekleyin. Yavaş yavaş karıştırarak bir taşım kaynatın. Ocağın altını kapatarak sirkeyi ilave edin. Minik doğradığınız ekmek dilimini sıvı yağda kızartın. Çorbanın üzerine ekmek kıtırlarını serpiştirin. Sıvı yağda kızdırdığınız kırmızıbiberi çorbanın üzerine gezdirin. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.