Levreği temizleyip, 2 adet fileto çıkarın. İki adet asma yaprağını üst üste gelecek şekilde düz bir zemine yayın. Üzerine sıra ile levrek fileto, ince dilimlenmiş yarım soğan, ince dilimlenmiş domates, maydanoz ve küp doğranmış tereyağını yerleştirin.Asma yapraklarını bohça şeklinde katlayıp, açılmaması için kürdanla tutturun. Izgarada iyice pişirin. Pirinci diri kalacak şekilde haşlayıp kenara alın. Ayrı bir yerde piyazlık doğranmış 1/6 soğanı ve kıyılmış sarımsağı 1 çorba kaşığı zeytinyağında soteleyin. Kıyılmış mantar ekleyip, 5 dakika soteleyin. Ön pişirme yapılmış pirinci ilave edin. Devamlı karıştırın ve suyunu çektikçe azar azar su ekleyin. Pirinç yumuşayınca krema, kıyılmış fesleğen, tuz ve karabiber ekleyin. Parmesan peyniri ekleyip, ocaktan alın. Servis tabağına kalan 2 adet asma yaprağını üst üste gelecek şekilde yerleştirin. Üzerine yuvarlak kalıpla mantarlı risotto koyup, en üste, ızgarada pişen asma yaprağına sarılı filetoyu, açarak yerleştirin. Sos için tereyağı ve limon suyunu ocakta karıştırarak pişirin. Sosu levreğin üzerine gezdirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.