Temizlenmiş ve yıkanmış balığı haşlayın. Tavaya 1 çorba kaşığı tereyağını alın. Küçük doğradığınız soğanı tavaya aktarın. Pembeleşene dek kavurun. Kabuğunu soyduğunuz yarım domatesi küçük doğrayın. Mantarları da ince dilimleyin. Mantarı, domatesi, kuşüzümünü, dolmalık fıstıkları, karabiberi ve domates suyunu çeken karışımın üzerine küçük parçalar halinde kestiğiniz kefal balığını ekleyin. Bu harcı bir kenarda bekletin. Yufkaları 8 eşit parçaya ayırın. Hazırladığınız harcı yufkalara bölüştürün. Rulo şeklinde sarın. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında üzeri kızarana dek pişirin. Sos için malzemeleri soteleyip, börekle servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.