Deniz Mahsülleri Kavurma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tereyağını tavaya alıp kızdırın. Ardından doğranmış kalamar, ahtapot ve ikiye bölünmüş mantarları ilave edip, 5 dakika kavurun. Sonra kuşbaşı doğranmış levreği, karidesi, midyeyi, sivri biberi, kuşbaşı doğranmış domatesi ve ikiye-üçe bölünmüş sarımsakları ilave edip, 10 dakika daha kavurun. Üzerine soya sosunu ve baharatları katıp karıştırın, ateşten alın. Kavurmayı, önceden fırında iyice ısıtılmış güveç kabına aktarın ve servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • 2025 Trendi Swicy Lezzetler
  • Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
  • Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...