Deniz Mahsullü Pilav

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Dolmalık fıstığı zeytinyağında hafifçe kavurun. Yemeklik doğranmış soğanı ilave edin ve kavurmaya devam edin. Kıyılmış biberleri katıp, 1-2 dakika daha kavurun. 10 dakika sıcak suda bekletip, saplarını aldığınız kuş üzümünü ekleyin ve karıştırın. Haşladığınız pirinci katın ve tüm malzemeyi şöyle bir çevirdikten sonra bütün deniz ürünlerini, balık suyunu, safranı, tuzu ve karabiberi ilave edin. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Hiç karıştırmadan soğumaya bırakın ve servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.