Bütün enginarları dört eşit parçaya bölüp, limonlu suda haşlayın. Tencereye zeytinyağını alın. Arpacık soğanları, iri küp doğranmış patates ve havuç ile bütün sarımsakları yağda pembeleştirin. Kuşbaşı doğranmış fener balığını ilave edin. Tuz, beyaz biber ve haşlanmış enginarları da tencereye alıp bir taşım kaynatın. Soğuduktan sonra servis tabağına alın. Limon dilimi, kiraz domates ve dereotu ile süsleyip, servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.