Güveçte Çinekop Yahni

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Çinekopları ayıklayıp, kılçıklarını çıkarın. Tereyağını bir tavaya alıp, eritin. İçine kıyılmış soğan, sivri biber ve sarımsak ilave edip, 1-2 dakika soteleyin. Mantar ve kabuğu soyulup küp doğranmış domatesi ilave ederek, sotelemeye devam edin. Harcı güveç kabına yerleştirin ve üzerine balığı dizin. Tuz, karabiber ve pul biber serperek önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10-15 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.