Ayıklanmış ve yıkanmış sardalyayı süzgece alın. Fırın tepsisine kenarlarını taşacak şekilde yağlı kağıt serin. Suyu iyice süzülen balıkları yağlı kağıdın üzerine dizin. Piyazlık doğranmış soğan, halka kesilmiş biber, zarları soyulmuş ve ortadan ikiye kesilmiş mantar, dörde bölünmüş domates, soya filizi, defne yaprağı ve dilimlenmiş limonu balığın üzerine yerleştirin. En üste tane karabiber, tuz ve pul biber serpin. Malzemenin üzerini kenarlardan sarkan yağlı kağıtla kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.