Keten Tohumlu Izgara Gümüş Balıklı Salata

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    GÜMÜŞ balıklarının kılçık ve kafalarını temizleyerek ortasından açın. Üzerlerine iri çekilmiş keten tohumunu serpin. Keten tohumlu, balzamikli sosu hazırlamak için derin bir kapta zeytinyağını, balzamik sirkeyi, keten tohumu tozunu ve limonun suyunu karıştırın. Sos malzemesini bir kaba alıp, makinede çekilerek kıyma haline getirilmiş somonu, dereotunu, karabiberi ve tuzu iyice yoğurun. Oluşan somon kıymalı harcı balıkların üzerine uzunlamasına yerleştirin. İki balığı yapıştırın. Un ve mısır unu karışımına bulayın. Sıvıyağı koyduğunuz tavada balıkları kızartın. Bu arada dört mevsim bahçe salatasını bol suda yıkayın. Kırmızı soğanları iri parçalar halinde
    kesip suda haşlayın. Haşlanan soğanları buzlu suya alın. Parmesan peynirini ince dilimleyin. Servis yapacağınız tabağa balıkları yerleştirdikten sonra yıkadığınız yeşillikleri fesleğen ve rezene ile karıştırarak tabağı süsleyin. Son olarak kaparileri ve soğanları da ilave ettikten sonra sos ile servis yapabilirsiniz


Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.