Palamutları ayıklayın ve filetolarını çıkarın. Orta büyüklükte bir güvece yerleştirin. Yarım ay şeklinde doğranmış soğanı tereyağında pembeleşene kadar kavurun. Sarımsak, kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates ile defne yaprağını ekleyip, kavurmaya devam edin. Kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber katıp, 1-2 dakika daha kavurduktan sonra güveçteki balığın üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin ve sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.