Taze patatesleri yıkayıp, kabuklarını soymadan haşlayın. Haşlanmış patateslerin küçük olanlarını tam ortadan, daha büyük olanlarını ise kenarından kesip, kesilmiş kısımları dışa bakacak şekilde tabağa yerleştirin. Boylarının birbirine uygun olmasına dikkat edin. Büyük olanları ayırın ve kullanmayın. Derin bir kabı buzdolabında soğutun ve içine kremayı boşaltıp, mikserlerle iyice sertleşene kadar 5-10 dakika çırpın. Küçük bir çay kaşığı ile, her yarım patatesin ortasına kremadan yerleştirin. Kremaların üzerine de çay kaşığının ucu ile kırmızı havyardan koyun. Dilerseniz üzerine ince kıyılmış taze soğan da ekleyebilirsiniz. Biberiye dalları ile süsleyerek, bekletmeden servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.