Balık filetolarını zeytinyağı, tuz, karabiber ve kekik ile 1 saat marine edin. Kuşkonmaz saplarını kesin ve kabuğunu soyun. Hızlıca kaynayan suya batırıp çıkartın ve soğuk suya atın. Kağıt havlu ile hafifçe nemini alın. Zeytinyağı ile karıştırıp ızgarada pişirin. Filetoları da ızgarada pişirip servis tabağına alın. Yanına kuşkonmazları ekleyin. Tavada margarini eritip sarımsakları ve havyarın yarısını ilave edin. Kısık ateşte eriyene kadar pişirip tabağın üstüne gezdirin. Kalan havyarı da üzerine ekleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.