Levrek Böreği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balığı ayıklayıp, filetosunu çıkarın. Kuşbaşı şeklinde doğrayın ve bir kenara alın. Sıvı yağı yapışmaz yüzeyli bir tavaya alın. Jülyen doğranmış soğanı antepfıstığıyla birlikte hafifçe kavurun. Balığı ilave edin ve 2-3 dakika daha kavurmaya devam edin. Tuzunu ayarladıktan sonra soğuması için bir kenara alın. Yufkaları boydan boya, önce enlemesine daha sonra boylamasına kesin ve toplam 8 üçgen yufka elde edin. Bir parça yufkanın geniş kısmına balıklı iç harçtan koyun ve kenarları içe doğru kıvırıp, geniş rulo şeklinde sarın. Diğer yufkalar ve iç harç bitene kadar işleme devam edin. Kızdırılmış sıvı yağda kızartın ve sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.