Levrek Marina

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Fileto levreği jülyen doğrayıp, 1 çay bardağı elma sirkesiyle karıştırılmış limon suyuna yatırın. Levreği bu şekilde 3 saat dinlendirin. Daha sonra, soğanı piyazlık doğrayıp tuzla ovun. Balığı, sirkeli-limonlu karışımdan çıkarın ve bir kaba aktarın. Üzerine, doğranmış soğanı ekleyip harmanlayın. Sos için, bir buçuk çay bardağı ay çiçek yağı, 1 tatlı kaşığı hardal ve 1 tatlı kaşığı tuzu karıştırın. Balığa ilave edip, servis tabağına aktarın. Arzu ettiğiniz şekilde süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.