Levreği derin bir tencereye alın. 4 eşit parçaya bölünmüş soğan ve su ile haşlayın. Daha sonra balığı minik minik doğrayın. Patatesi haşlayıp rendeleyin. Sarımsağı da rendeleyin. Taze soğan, maydanoz ve dereotunu incecik kıyın. Salatalık turşularını ve cevizleri küçük küçük doğrayın. Limon suyu, zeytinyağı, mayonez ve balığın haşlama suyunun bir miktarını karıştırın. Son olarak tüm malzemeyi iyice karıştırıp servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.