Lüfer Haşlama

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Lüferi bol suyla yıkadıktan sonra suyunun süzülmesi için süzgeçte bekletin. Dört su bardağı suyu lüferin sığacağı bir tencereye aktarın. Küçük parçalar halinde kesilmiş havucu ve soğanları ekleyin. 20 dakika kaynatın. Küçük kesilmiş patatesi, limon dilimlerini, tuzu ve 2 çorba kaşığı sıvı yağı ilave edin. Patatesler yarı yarıya haşlanana dek pişirin. Lüferi ilave edin. Lüfer haşlanana dek pişirmeye devam edin. Lüferin pişmesine yakın ince kıyılmış maydanozu ekleyin. Lüferi ve sebzeleri, suyunu süzerek, servis tabağına aktarıp, servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.