Yarı yarıya haşladığınız yeşil mercimeği süzün ve bir kenara alın. Tereyağını eritip, içine yeşil mercimek,küp doğranmış havuç, kırmızı biber, ince kıyılmış sarımsak, nane, tuz ve karabiberi ilave edin. Bütün malzemeyi soteleyin. En son kremayı ekleyip, 1-2 dakika daha soteleyin. Diğer taraftan ahtapot bacaklarını haşlayıp, kabuklarını soyduktan sonra ızgara yapın ve servis tabağına alın. Üzerine sotelediğiniz karışımı yayın. Kekik serptikten sonra, sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.