Tavuğu kemikli olarak 8 parçaya ayırın. Yıkayıp kurulayın. Soğanı, sarımsağı, kabuğu soyulmuş domatesleri 6'şar parçaya bölün. Kenarı yüksekçe bir tavaya (24 cm çapında), zeytinyağını koyup, parçalara ayrılmış tavukları her tarafı pembeleşene kadar kızartın. Tuz ve karabiber ekleyin. Aynı tavaya soğanı, sarımsağı ve pirinci de ekleyerek, kavurmaya devam edin. Soğanlar iyice pembeleşince, bezelyeyi ve 1 litre et suyunu ilave edin. Safranı da ekleyip, tavanın kapağı kapalı olarak hafif ateşte pişirin. 15 dakika bekletin. Balığı 8-10 parçaya bölün. Balık parçalarını, ufak doğranmış ıstakoz etini, midyeleri, domatesleri, pirinci, hafifçe karıştırarak ilave edin.Çok kısık ateşte 15 dakika daha tencerenin kapağı kapalı olarak pişirin. 1 çorba kaşığı zeytinyağında sosisleri iyice kızarttıktan sonra, pilavın üzerine yarıya bölünmüş zeytinlerle beraber ekleyin. Paella'yı pişirdiğiniz tava ile birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.