Portakal Soslu Çipura

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Temizlenmiş balıkları kızdırılmış sıvı yağda önlü arkalı kızartın. Diğer yandan portakalları halka şeklinde dilimleyin. 2 dilimini ayırın ve diğer dilimleri tereyağıyla birlikte tavaya alın. 2-3 dakika çevirdikten sonra kızarmış balıkla tuzu ekleyin ve 1-2 kez çevirdikten sonra tavayı ocaktan alın. Ayırdığınız 2 dilim portakalı servis tabağına koyun ve aralarına portakallı balığı yerleştirin. Üzerini kırmızı soğan dilimleri ve defne yaprağı ile süsleyip, sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.