Saraylı Sultan Nilüfer

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balığı temizleyin. Çukur bir kapta balığı, üzerini hafifçe aşacak kadar su, tuz ve limonla haşlayın. Sonrasında tencereden alıp, fazla parçalamadan ayıklayın. Haşlama suyunu dökmeyip kenarda bekletin. Bu arada yapışmaz yüzeyli tavaya balı döküp üzerine 1 çorba kaşığı balık suyu ilave edin. Orta ateşte 4 dakika pişirin. Üzerine 4'e bölünmüş kuru kayısıları, sarı ve siyah üzümleri ekleyip pişirmeye devam edin. Ardından balık etlerini ve ayırdığınız yarım kepçe balık suyunu ilave edin. Fazla karıştırmadan, hafif ateşte 7 dakika pişirin. Servis tabağına aktarıp sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.