Soslu Levrek
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balıkları yıkayıp, genişçe bir tencereye alın. Tuz, yağ, limon suyu ve 1 su bardağı suyu ekleyin. Orta ateşte 10 dakika pişirin. Ateşten aldığınız balığın suyundan 6-7 çorba kaşığı alıp, soğumaya bırakın. Soğuyan balık suyuna, çırpılmış yumurta ve 1 çorba kaşığı un ilave edin. İyice çırpıp, sos hazırlayın. Hazırladığınız sosu balığın üzerine gezdirin. Kısık ateşte 5 dakika pişirip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL