Tencereye 4-5 su bardağı su koyup, kaynatın. Tuz ilave edip, 1 paket tagliatelle'yi 7 dakika haşlayın ve süzün. Tencerede 1 çorba kaşığı tereyağını eritip, 1 paket kremayı ekleyin. İçine ince kıyılmış dereotunu katıp, tagliatelle'yi koyun ve karıştırın. Ayrı bir yerde, sos malzemesini karıştırın. Yıkanan somonları bu sosta en az 1 saat bekletin. Daha sonra fırın tepsisine dizip, 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Tagliatelle'nin üzerinde servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.