Yumurtaları geniş bir kaba kırıp üzerine süt, tarhun, pul biber ve tuz ekleyip karıştırın. Küçük bir tavayı yağlayın. Yumurtalı karışımdan bir kepçe yardımı ile alarak tavaya döküp pişirin. Bu şekilde 5 adet küçük omlet hazırlayın. Somon pastırması dilimlerini kırmızı ve beyaz biberle tatlandırın. Daha sonra dilimleri ikiye bölün. Bir adet omleti servis tabağına alın üzerine roka, dereotu ve maydanoz yaprakları yerleştirin. Onların üzerine 1 parça somon pastırması koyun. Aynı işlemi omletler bitene kadar tekrarlayın. En üste bir dilim limon koyarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.