Tekir Panço

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Filetosu çıkarılmış tekiri iri parçalar halinde doğrayın. Bostan patlıcanlarını alacalı soyup, uzun dilimler halinde kesin. Acısını almak için tuzlu suda 20 dakika bekletin. Süzdükten sonra iyice sıkıp, kurulayın. Dilimlerin üzerine balık filetoları pay edip rulo şeklinde sarın. Una bulayıp kızgın sıvı yağda önlü arkalı kızartın. Kızarmış tekir pançoları servis tabağına alın. Sos için, kabukları soyulmuş domatesleri rendeleyin. Sıvı yağda dövülmüş sarımsakla birlikte 2-3 dakika soteleyin. Pançoların üzerine gezdirip sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.