Tuzda Levrek
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Derin bir kapta tuz ve suyu iyice karıştırın. Karışımın 1/3'ünü fırın tepsisine yayın. İçi temizlenmiş, pulları alınmamış balığı tuzun üzerine yerleştirin. Geri kalan karışımı balığın üzerini örtecek şekilde yayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat 20 dakika pişirin. Tepsiyi fırından aldıktan sonra ılınmaya bırakın. Bir çekiç yardımıyla üzerindeki tuz tabakasını kırın ve balığı servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL