Yağda Balık Fondü

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tuz ve karabiberi una karıştırın. Yumurtaları çırpın. Kuşbaşı doğradığınız balıkları önce unlu karışıma, sonra yumurtaya, en son olarak da mısır ununa bulayıp bir tabağa alın. Sarımsağı ikiye bölün. Fondü kabını ovun. Fondüyü boşken yakıp 15 dakika ısıtın. Sıvı yağı ocakta kızdırın. Sıcakken, ısıttığınız fondü kabına boşaltın. Pane yaptığınız balık parçalarını çatalınıza takarak fondünün içine koyup pişirin. Çeşitli soslar eşliğinde yiyebilirsiniz.

Sofra’da Bu Ay

  • Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
  • Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
  • 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...