Yağda Balık Fondü

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tuz ve karabiberi una karıştırın. Yumurtaları çırpın. Kuşbaşı doğradığınız balıkları önce unlu karışıma, sonra yumurtaya, en son olarak da mısır ununa bulayıp bir tabağa alın. Sarımsağı ikiye bölün. Fondü kabını ovun. Fondüyü boşken yakıp 15 dakika ısıtın. Sıvı yağı ocakta kızdırın. Sıcakken, ısıttığınız fondü kabına boşaltın. Pane yaptığınız balık parçalarını çatalınıza takarak fondünün içine koyup pişirin. Çeşitli soslar eşliğinde yiyebilirsiniz.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.