Susamlı krokan

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    1- TOZ şekeri yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp, hiç karıştırmadan eritin. Kenarlardaki şekerin rengi değişip karamelize olmaya başlayınca karıştırmaya başlayın.

    2- Toz şeker tamamen eriyince tereyağı ve susam ekleyin. Tereyağı eriyince bekletmeden düz bir zemine serilmiş pişirme kağıdı üzerine dökün.

    3- Hiç bekletmeden üzerine başka bir pişirme kağıdı yerleştirip merdane yardımıyla açın. Pişirme kağıdını yavaşça çekin ve dilediğiniz boyutta kareler halinde kesip buzdolabına koyun. 30 dakika dinlendirdikten sonra kestiğiniz kareleri birbirinden ayırıp servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.